A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іванівська селищна військова адміністрація
Генічеський район, Херсонська область

«Жінки, жінки! О скільки в цьому слові...»

Дата: 12.03.2019 10:37
Кількість переглядів: 381

СВЯТО В НОВОВАСИЛІВЦІ

 

Кажуть, в Парижі найкращі жінки,

Але мабуть усе навпаки.

Найкращі жінки живуть в Україні,

Всі українки – справжні перлинки.

 

 

Саме під таким гаслом пройшов святковий концерт «Жінки, жінки! О скільки в цьому слові...»  8 березня в селі Нововасилівка. З привітальним словом до всіх жінок села та його гостей виступила діловод Іванівської селищної ради Правдюк Тамара Миколаївна, яка побажала всім міцного здоров'я, щирих посмішок та весняного настрою, а також привітала й з Масляною.

          Концерт розпочався з танцювальної композиції «Дівчина – весна» молодшої групи хореографічного колективу молодшої групи «Крапелька».

З великим задоволенням слухали і підтримували оплесками жіночий колектив « Кумоньки» (Мосейчук О.З., Попова Л.В., Тараненко З.П., Бутенко Л.Ф.), а також дівочий ансамбль «Балувані дівчата» (Самохіна Олена, Сотнік Юлія та Переведенцева Катерина), також виступали солісти: Переведенцева Варвара, Самохіна Олена, Бутенко Мелек, Скрипка Олександра, Перепелко Олександра, Рудюк Василь Михайлович.

          Після виступу Рудюка Василя Михайловича, який читав вірш «Чоловіки, даруйте жінкам квіти» всім присутнім жінкам та дівчатам, чоловіки подарили по квітці.

           Після святкового концерту аматори сцени влаштували ще одне свято – Масляної, де пригощали гарячим чаєм та млинцями з різноманітними начинками це і  з вареним згущеним молоком, з шоколадом, з сиром та часником, з м'ясом та солодким сиром.

           Свято дуже сподобалося і особливо пригощання млинцями. Тож колектив сільського будинку культури дякує всім господарочкам Масляної, які приготували і підтримали нашу видумку. Дякуємо і всім артистам, які співали і танцювали для наших  дорогих гостей – мам, бабусь, сестричок і подружок.

Ми бажаємо вам вічної весни у серці, дорогі жінки!

Щиро вітаємо тисячу раз,

Сили вогненної, праці натхненної,

                  Радісних літ, ми вам даруємо цілий світ.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень