A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іванівська селищна військова адміністрація
Генічеський район, Херсонська область

Неперервність здобуття освіти є можливою за умови реалізації принципів перспективності і наступності між суміжними рівнями освіти, зокрема дошкільним і початковим

Дата: 10.12.2018 08:06
Кількість переглядів: 361

Неперервність здобуття освіти є можливою за умови реалізації принципів перспективності і наступності між суміжними рівнями освіти, зокрема дошкільним і початковим.
Наступність між дошкільними і шкільними ланками освіти не повинна розумітися тільки як підготовка дітей до навчання. Психологічно виваженому та успішному для дитини переходу від дошкільної до початкової освіти сприяють об’єднані зусилля педагогічних колективів закладів дошкільної, загальної середньої освіти та батьківської громадськості. Відповідно до спільного плану роботи та спільної угоди між ясла-садком «Світлячком» та Іванівським ліцеєм №2, філією Іванівської гімназії (опорний заклад) освітнього округу Іванівського району протягом першого півріччя проведені спільні перегляди та обговорення занять, знайомство вчителів з майбутніми першокласниками, екскурсії до закладів освіти. 
Ми прагнемо до організації єдиного розвиваючого простору, що дає змогу дитині без страху та тривоги переходити з однієї освітньої ланки до іншої.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень