A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іванівська селищна військова адміністрація
Генічеський район, Херсонська область

Свято Івана Купала в смт Іванівка. Відкриття рибалки

Дата: 09.07.2018 13:52
Кількість переглядів: 527

      Рибалки – це особливе, своєрідне братство, яке складається з людей різних занять і віку, а риболовля – це не тільки азарт, але і можливість під час улюбленого заняття зануритися у роздуми, приємно провести час на природі і, звичайно, почуття гордості, яке може подарувати рибалці його вдалий улов. В 2018 році День рибалки припав на 8 липня.

       В цей день на берег Іванівського ставка запрошувались усі, для кого заняття риболовлею є спортом, хобі чи особливим станом душі. А цікаві конкурси і змагання (на найсмачнішу рибну юшку, на найбільший улов, на найбільшу рибину, на приготування риби на грилі і багато інших) зробили цей день незабутнім. Переможці нагороджені цінними тематичними подарунками.

      За найбільшу (найважчу) спійману рибину вагою 1,8 кг. житель села Дружбівка Любченко Євген нагороджений вудкою. Найбільший улов з вагою 9,6 кг. здобула жителька с. Першотравневе Набієва Лариса, яка за перемогу отримала вудку та підсак. Друге місце за найбільший улов отримав житель смт Іванівка Авдалов Тимур – 8,6 кг. і відзначений вудкою та рибальським органайзером.

     Третє місце за найбільший улов посів Явнич Мар’ян – 8,3 кг. і нагороджений вудкою та пакетом підкормки. Найкращу рибну юшку в Іванівській ОТГ, як виявилось, варить Дробчук Сергій. Він за свою роботу здобув прихильність всіх, хто покуштував його страву, та подарунки: невелику рибальську палатку і, звичайно, вудку, що стануть у пригоді йому в риболовній справі. Друге місце в цьому змаганні виборола Костюкова Ірина з с. Дружбівка, яка отримала казанок і вудку. Третє місце – у Володимира Потєхіна з смт Іванівка, який за свій фірмовий запорізький рибний куліш отримав вудку та підсак.
    Найстаршим рибалкою, який брав участь у конкурсі на найбільший улов, виявився Безсонов Петро, який здобув улов вагою 8 кг та отримав у подарунок потужний ліхтарик. А наймолодший рибалка, Муратов Енвер, з уловом у 7 кг. відзначений вудкою. 
Майстерність на найдалі закинуту риболовну снасть продемонструвал
и Мірошниченко Станіслав, Мочеган Максим та отримали термос і вудку відповідно. 
     День рибалки за календарем майже співпав зі святом Івана Купала, одним із неординарних українських свят, в якому вдало
переплелися язичницькі і християнські традиції. Тому з риболовлею поєдналися деякі купальські обряди і звичаї. Водяник та русалки нагадали присутнім, що вони є повноправними господарями водоймищ, провели ігри та конкурси з усіма бажаючими. Тематичні танці та пісні у виконанні працівників Комунального закладу «Базовий клубний заклад» та вихованців танцювального колективу «Едем» створювали відповідну атмосферу. Фінальною частиною святкових заходів стало купальське вогнище, яке запалало о 19.00. 
    Яке ж купальське свято без вінків? Найоригінальнішим за квітковим різнобарв’ям виявився вінок Устюжиної Поліни (8 років), яка отримала подарунок – набір для ванної кімнати. Аналогічний подарунок за неповторний костюм русалоньки отримала Щастлива Діана (9 років). 
        Дякуємо всім жителям громади, гостям, які провели разом з нами
цей святковий недільний день!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень